24 mrt 2018 – Nigtevechtsepad

Tijdens Boomfeestdag van 21 maart j.l. hebben leerlingen van de Nigtevechtse basisscholen een begin gemaakt met het knotten van de wilgen langs het Nigtevechtsepad, het fietspad van Nigtevecht naar Weesp. Vanwege de dicht opeenstaande takken werd toen afgesproken de onderste 20 tot 50 cm te laten staan. De knotten zien er daardoor nu uit als speldenkussens. Aan ons de taak die knotten glad te maken.

gladmaken speldenkussens knotten

We zijn met slechts 5 personen, maar slagen er toch in alle speldenkussens te scheren, en komen er zelfs aan toe nog een paar extra bomen te knotten. Het resterende deel zal eerdaags door de gemeente SV gedaan worden.

Het weer was al met al goed, weinig wind, ´s middags zelfs een sterk zonnetje erbij (jassen uit!). Tussen de middag werd er bij Adriaan thuis zoete aardappelsoep gegeten, van de hand van Francien; heerlijk! Kortom, een mooie werkdag.