Vechtologie

De Module Kunst en bedrijvigheid in de Vechtstreek wordt in december 2015 afgesloten met een excursie naar Kasteel-Museum Sypestein. De module bood interessante lezingen over bijv. de verbeelding van de Vechtstreek in de schilderkunst door de eeuwen heen, over het beroemde Loosdrechts porselein en over de hedendaagse kunstenaars van de Vechtstreek.

De werkgroep Vechtologie bereidt nu een serie stads- en dorpswandelingen voor onder leiding van deskundige gidsen. Het fysieke domein, zoals dat in de ruimtelijke ordening wel wordt genoemd, illustreert helder en boeiend de loop van de ontwikkelingen. We zullen daarbij waar mogelijk ook aandacht schenken aan de mogelijkheden en grenzen die we voor toekomstige ontwikkelingen onderscheiden. De wandelingen zullen verspreid over 2016 plaatsvinden. Houdt U de nieuwsbrief in de gaten voor de aankondiging?