22 jan 2022 – Slot Zuylen

We gaan voor de derde keer snoeien en vooral ook opslag verwijderen in het Sterrenbos, zodat het daardoorheen lopende wandelpad weer goed begaanbaar wordt en er vanaf het pad weer zicht ontstaat op de omgeving. Het weer is uitstekend, droog, een graad of vijf-zes en geen wind, waardoor er weinig kans is op vallende takken. In de hoge bomen naast het pad hangen namelijk hier en daar dode takken. Binnenkort gaan alle bomen met een hoogwerker ´geschoond´ worden. We werken met een ploeg van 8 mensen, zodat er tijdens de pauze op voldoende afstand gezeten kan worden. De lunchpauze wordt gehouden op de zolderverdieping van het koetshuis. De lunch zelf is weer uitstekend verzorgd met soep en broodjes. Aan het eind van de werkdag kunnen we tevreden terugkijken op de weer ontstane zichtlijnen in het bos, tot groot genoegen van Arnold!