4 mrt 2021 – Vreedenhorst

Net als op andere werklocaties van onze knotgroep kwamen in dit winterseizoen ook op Vreedenhorst allerlei werkzaamheden in de knel door de coronabeperkingen. Na enig overleg is besloten om toch enkele klussen op te pakken. Zo is in februari  door 2 personen de jaarlijkse nestkastenreinigingsronde gelopen. Daarnaast heeft een vast groepje van 4 ervaren snoeiers vanaf eind januari tot en met vandaag, in een vijftal sessies, alle fruitbomen in de boomgaard onder handen genomen. De omstandigheden waren wisselend: soms koud maar zonnig, soms met verrassingsbui, soms ook voorjaarsachtig warm. Door de beperkte omvang van de ploeg konden we steeds op voldoende afstand in de serre pauzeren, en genieten van soep, koffie, thee en appelsap. Al met al toch een zeer geslaagde exercitie, hoewel we natuurlijk hopen dat er volgend jaar weer met een grotere groep gewerkt kan worden!