17 feb 2018 – Vreedenhorst

We verzamelen in de serre van buitenplaats Vreedenhorst. Vanuit de serre hebben we een prachtig uitzicht op de tuin vol met sneeuwklokjes en beginnende krokussen. We zijn met een groepje van 6 vrijwilligers en later voegen zich Elizabeth en Bas, – ex-vrijwilligers -, met hun 2 jarige Quirijn nog bij.
We heten Lolle, een nieuwe vrijwilliger van harte welkom.
Een aantal mensen gaan fruitbomen snoeien. Zij krijgen kort een herhalingsinstructie over snoeien. Enkelen gaan het bos opschonen van takken en kleine boomstammen. Zij slepen lange en korte takken het bos uit naar de rand van het bos, leggen de takken daar op stapels, zodat volgende week de versnipperaar er gemakkelijk bij kan.
Adriaan gaat aan de slag met het ophangen van nestkasten.
We werken door tot ongeveer 3 uur. Er is behoorlijk wat werk verzet, maar de klus is nog niet helemaal geklaard.