18 nov 2017 – Wittensteijn

Deze werkdag  is een vervolg op de werkdag van vorige week, 11 november. We gaan door met het knotten van de wilgen langs de Nigtevechtseweg. Voor dit stuk doorgaande weg is Wittensteijn onderhoudsplichtig.

We zijn met een grotere groep in vergelijking met vorige week, zodat we meer “meters”  maken. Heel prettig is dat. We hebben net ladders genoeg.

Willem Groeneveld, de komende eigenaar van Wittensteijn is ook aanwezig. Het is prettig om kennis met het te maken. Hij werkt de hele dag met ons mee.

Het weer houdt zich tot half drie goed. Daarna begint het te regenen, zodat de dag nog behoorlijk nat eindigt. Het is aangenaam om voor vertrek naar huis nog even op te warmen in de werkruimte van Cora bij de houtkachel. Over 2 weken wordt het werk hier weer voortgezet.