18 mrt 2017 – Vreedenhorst

We starten vandaag met een ploegje van 6 WadV-vrijwilligers. 2 gaan er samen met Kees verder met snoeien van de fruitbomen, de rest gaan houtsnippers uitrijden over de wandelpaden in het bos. We worden daarin bijgestaan door Kees´ nieuwe ‘aanwinst’ – vrijwilliger Bert. Om de zichtbaarheid van de paden te verhogen zijn al eerder dikke takken langs de randen gelegd. Waar nodig en mogelijk worden deze randen door ons nog aangevuld. Met de houtsnippers ‘kleuren’ we vervolgens het pad binnen de takranden. Het ziet er allemaal mooi uit!

Het weer is wat druilerig, zodat we de lunch in de serre houden. Er is, zoals gewoonlijk, heerlijke soep van de hand van Kees’ moeder. Daarnaast komt er uiteraard appelsap uit eigen boomgaard op tafel. Al met al hadden we weer een prima werkdag.