26 nov 2016 – Gunterstein

Met een fijn zonnetje in het gezicht gaan we (11 pp. plus Arnold en Bertien) hout afzetten aan de rechterkant van de Lindenlaan. Alleen de struiken en knotwilgen direct aan de slootrand worden onder handen genomen, zodat de sloot gemakkelijk geschoond kan worden. De struikenrij ernaast, waartegen de takkenril ligt, blijft nog een jaartje staan om de laanbegrenzing optisch gesloten te houden. Wel gaan we aan de slag om tegenover de plek waar een linde gesneuveld is de gehele houtwal, inclusief de takkenril, te verwijderen.  Het plan is om hier, in plaats van een nieuwe linde, een bankje neer te zetten. De bankzitters hebben dan door het gat in de houtwal een fraai zicht op het weiland en de daarin aanwezige eilandbosjes.

Al met al hadden we weer een zeer geslaagde werkdag, die afgesloten werd met een hapje en een drankje in de werkschuur.